Aktionærfordele Banker

DiBa
Med mindst 20 aktier har man mulighed for at blive Plus kunde og spare de daglige gebyrer, bl.a. gratis Visa/Dankort. Der er dog også gode tilbud til aktionærer med færre aktier, bl.a. specielle aktionær-konti. Læs mere her.

Jyske Bank
Jyske Bank tilbydere højere rente på mange af deres konti til aktionærene.

Kreditbanken
Har man 2 aktier i banken, kan man oprette en aktionærkonto med høj rente. Læs mere her.Lollands Bank
Har man mindst 25 aktier i banken (liggende i depot hos dem) kan man oprette en aktionær-konto, hvor renten p.t. er 2,50% p.a. Antallet af aktier afgør, hvor stort et beløb der forrentes til den høje sats. Med mindst 125 aktier kan man få status som Guld-Aktionær med mange kontante fordele. Læs mere her.

Nordfyns Bank
Bankens aktionærer tilbyds gratis veksling af valuta, omkostningsfri køb og opbevaring af bankens aktier samt højere rente på løn- og aktionærkonto. Læs mere her.

Nordjyske Bank
Aktionærer kan få et aktionærkonto med ekstra høj rente. Indskudsmuligheden afhænger af beholdningen af aktier. Læs mere her.

Nørresundby Bank
Som aktionær får man særlige rente- og prisfordele på udvalgte produkter, f.eks. gratis valutaveksling samt halv pris på Visa/Dankort. Med mindst 5 aktier får man tilbudt en aktionærkonto med højere rentesats, som afhænger af antal ejede aktier samt indestående på kontoen. Der er desuden kontante fordele til unge aktionærer mellem 18 og 30 år. Læs mere her.

Næste sideSelskaber