Andre aktionærfordeleAROS Boliginvest
Selskabets aktionærer har anvisningsret til ejendommenes lejligheder, hvilket også kan gøres gældende til nært beslægtede. Læs mere her.

Dansk Skovselskab
Som skovejer kan man gennem netværksgrupper, bestående af aktionærer, opnå rabatter på rejser, overnatninger samt rabat til jægere. Læs mere her.

DFDS
De senere år har DFDS i forbindelse med afholdelsen af deres generalforsamling uddelt 2 fribilletter til DFDS Canal Tours i København pr. fremmødt deltager efter at generalforsamlingen er afsluttet.

Ejendomsselskabet Pakhuset
Aktionærer i selskabet kan anvise ledige lejligheder i ejendommen. Læs mere her.

Keops Kollegierne Bispebjerg
Aktionærer med mindst 10 aktier har som hovedregel fortrinsret ved tildelingen af kollegielejlighederne. Læs mere her.Lübker Golf
Som aktionær i Lübker Golf opnår man fortrinsret til medlemskab af Lübker Golf Klub. For hver 60 aktier er der mulighed for et seniormedlemskab og for hver 20 aktier mulighed for et junior medlemskab. Læs mere her.

SAS
Som privat aktionær med mindst 200 aktier (3.000 stk. efter 15. april 2009) kan man gennem en tjeneste på hjemmesiden købe ture og returbilletter til attraktive priser. Læs mere her. Vælg fanebladet "Investor Relations", menuen "Shareholders" og undermenuen "Shareholder Service".

Tivoli
Aktionærer med mindst 10 navnenoterede aktier modtager før sommersæsonens start et aktionærkort, som giver adgang til Tivoli med en ledsager. Kortet giver de samme rettigheder og medlemsfordele som et Tivoli Årskort. Læs mere her.Selskaber