Gratis aktiekurser i realtid

Nedenstående service om gratis aktiekurser i realtid ser desværre ikke ud til at gælde mere. Siden bliver opdateret snarest. Vi undskylder de ukorrekte oplysninger.

Det er muligt at se danske aktiekurser mange steder på Internettet, men det er desværre med 15 minutters forsinkelse. Flere banker og børsmæglere tilbyder aktiekurser i realtid, men kun hvis man er kunde i banken. Langt de fleste kræver desuden betaling for denne service. Der findes dog enkelte steder, hvor denne tjeneste er gratis. Det må dog siges, at bud/udbud samt dybder og omsætning ikke kan ses gratis i realtid, men kun den sidst handlede kurs.

I længere tid har man kunnet se gratis realtidskurser på et enkelt værdipapir ad gangen på Netposten.dk, hvis man registrerede sig som bruger. Fra fredag den 26. september 2008 har man så kunnet se gratis danske, svenske, finske og islandske aktiekurser i realtid. Netposten.dk, som nu har skiftet navn til NPinvestor.dk, har som de første i Danmark købt en licens fra Nasdaq OMX til at vise den sidst handlede kurs på en aktie i realtid. Det er desuden ikke mere nødvendigt at registrere sig. Man kan gå direkte til aktiekurserne ved at trykke her: Gratis realtid aktiekurser.

På det nye investorsite borsen.dk/invester får man aktuelle nyheder, unikke investorværktøjer og web tv med ekspertvurderinger fra de største banker i Danmark. På investeringseksperternes blogs kan man få værdifuld viden. Man kan skræddersy sitet, så man som privatinvestor får et vigtigt overblik over sine investeringer. Sidst men ikke mindst tilbydes gratis realtidskurser i samarbejde med NasdaqOMX. Som noget nyt kan man endda se disse kurser i deres aktiespil.

Tilbage til oversigten