Markedsledende møde-, events- og konferencefaciliteter i København

Crowne Plaza Copenhagen Towers ligger kun få minutters kørsel fra Københavns Lufthavn og blot et stenkast fra metroen. Hotellet har i flere omgange høstet priser som et af verdens mest bæredygtige, hvor man har været frontløber med en for branchen enestående grøn profil.

Crown Plaza udnytter i lækre omgivelser den nyeste teknologi som er med til at skabe en høj grad af fleksibilitet, derudover fokus på at enhver form for arrangement har størst mulige chancer for at blive en succes for både arrangører og deltagere. For at sikre høj kvalitet tilbydes en unik tilfredshedsgaranti under konceptet Meet to succeed.

iButler
Crown Plaza har fået specialudviklet en særlig iButler, hvor man som arrangør diskret kan styre et møde uden at forstyrre deltagerne. iButleren udgør en iPad, som ligger klar i mødelokalet. Via et enkelt klik på iPad'en kan man få bragt mere vand, kaffe eller andre forsyninger til mødelokalet, ligesom der enkelt og nemt kan ekspederes hjælp udefra hvis lokalets teknik skulle drille.

Social Media Lounge
Hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers er også helt i front hvad udnyttelse af sociale medier angår, hertil har man fået udviklet platformen Social Media Lounge. Via sociale medier som Twitter, Facebook m.v. kan deltagere som ikke kan være fysisk tilstede alligevel live på fjernafstand følge mødet eller konferencen, herunder faktisk også interagere på linje med fysisk tilstedeværende deltagere.

Et udpluk af faciliteter som stilles til rådighed:

Få på hotellets website mere indblik i alt hvad Hotel Crowne Plaza Copenhagen Towers har at byde på.