Google løfter sløret for 'Betal med Google'; partnere med over 40 betalingsudbydere

I et forsøg på at lette checkout-processen, når du foretager betalinger via mobilen, annoncerede Google lanceringen af 'Betal med Google', en ny betalingsmåde, der omfatter alle gemte betalingsmetoder under et enkelt betalingsvindue, således at app-udviklere og detailhandlere implementerer de samme basiskoder.

Google-funktionen, som i øjeblikket er tilgængelig til mobilapps og Chrome, kan hjælpe brugerne med at lette deres betalinger på mobilenheder ved hjælp af et kort, de har registeret - herunder de kort, der er gemt på deres Google-konto via produkter som Google Play, YouTube, Chrome eller Android Pay, der understøttes af Google Payment API-teknologien, der blev annonceret tidligere i år på Googles I/O udviklerkonference.

Bortset fra hurtigere betaling for mobilbrugere har Google gennem denne lancering til formål at øge konverteringerne til detailhandlere ved at tillade, at Google brugere får adgang til et betalingskort, som en kunde har registeret hos Google, i stedet for dem, de specifikt har gemt i Android Pay. Funktionen forventes også at lette online-shopping gennem Google Assistant.

Google Pay til online-gaming sider
Google pay kan også være et godt valg for online-gaming spillere. Google har informeret udviklere, der implementerer Pay with Google, i deres apps, kun kræver et par linjer med basiskoder.

Funktionen 'Betal med Google' bruger i det væsentlige dine betalingsdata, der er gemt på Google produkter som Google Play, YouTube, Android Pay eller Chrome. Antag, at du har gemt dit kreditkort på nogen af disse tjenester, "Pay by Google" vil forene alle disse data til en enkelt interface.

Hvordan du kan bruge “Betal med Google”? Når du når frem til kassen, vil du blive mødt med en mulighed for at "Betale med Google". Klik på dette og vælg derefter den betalingsmetode, du vil bruge fra alle de kort, som Google har gemt på din konto.

Hvis du har flere Google-konti med flere betalingsmetoder, kan du vælge, hvilken en du vil bruge I denne omgang.