Så meget kan du låne med de forskellige lån

Hvis du har planer om at gå ud og optage et eller andet form for lån, er du sikkert interesseret i at finde ud af hvor meget du kan låne med hvert enkelt lån og hvad der bedst kan betale sig for dig. Det gør du også klogt i, for faktum er at langt de fleste låneudbydere slet ikke har de samme krav til deres lånere. Hvad det betyder for dig er, at du kan finde billig lån med lav rente hos en udbyder, men risikere at det eksakt samme type lån er meget dyrere hos en anden udbyder.

Til din store fordel er mulighederne heldigvis uendelige i dag. Det betyder at du ikke behøver at give op, hvis du ikke lige bliver accepteret til et lån i første forsøg. Majoriteten af udbydere har vidt forskellige vilkår og betingelser, hvilket kræver lidt ekstra hjemmearbejde fra din side – det betyder at du hver gang du låner, skal sikre dig at du lever op til og overholder de enkelte regler. Det kan godt være en smule tidskrævende, men det betaler sig altså i sidste ende, da du sparer dig selv besværet ved at indsende den samme ansøgning til flere hundrede udbydere.


Men faktisk er det i dag slet ikke tidskrævende at ansøge om et lån på nettet. Du skal blot sørge for at have et gældende NemID ved din side og dine personlige oplysninger på plads. Hele processen – uanset hvilken lånetype du beslutter dig for at vælge – foregår udelukkende på nettet, så du skal hverken bøvle med opkald, møder eller en masse papirarbejde. Følg den enkelte udbyders proces trin for trin, og efter 10-15 minutter bør du være klar til at indsende din ansøgning. Hvis du bliver i tvivl om noget undervejs, er det selvfølgelig altid muligt at ringe til lånevirksomheden så du kan sikre dig at alt bliver udfyldt korrekt og tilstrækkeligt. Hvis der er fejl og mangler i din ansøgning, kan du risikere at den automatisk bliver afvist og at dette påvirker din kreditvurdering i fremtiden

Det er næsten umuligt at sige hvor meget du kan låne på nettet, da man skal kende til din finansielle situation samt vide hvor meget du har at gøre godt med. Det nytter heller ikke noget at du optager et lån på 70.000 kr., hvis du kun har råd til at betale 200 kr. om måneden.

Hvis du har brug for friheden til at vælge dit lån, findes der dog også lån rki ingen hindring. Her er der tale om udbydere som låner de helt store beløb ud – og det kræves derfor også at du har en kreditvurdering ud over det sædvanlige. Du finder masser af disse lånetyper på nettet, men kravene til dig kan være ret høje. Har du derfor kun brug for at låne et mindre beløb, anbefaler vi at du vælger en almindelig kviklånsudbyder som ikke stiller de store krav til dig. På denne måde er du sikker på at din ansøgning godkendes første gang.